• Rezerva online

  Checkin*
  Checkout*
  Nr adulti*
  Tip camere*
  Nr camere*
  Nume
  Telefon
  Email*
  Mesaj

  Campurile marcare cu * sunt obligatorii.

Completati toate campurile marcate cu *

Adresa de email este invalida

Cererea dumneavoastra va fi analizata si in scurt timp veti fi contactat de un consultat pentru finalizarea rezervarii. Trimiteti?

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.


ITS EVENTS MANAGEMENT poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele dumneavoastra, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre (de exemplu: cat de mult cheltuiti cu produsele si serviciile noastre si informatii ce rezulta in urma vizitarii site-urilor noastre), si orice alt fel de informatie in legatura cu modul in care utilizati produsele si serviciile noastre.

 

1. In ce fel poate utiliza ITS EVENTS MANAGEMENT aceste informatii personale?

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor ITS EVENTS MANAGEMENT , cum ar fi:

1.1 procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
1.2 efectuarea verificarii creditului si a cheltuielilor (in afara de cazul in care exista o intelegere prealabila in acest sens);
1.3 oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
1.4 facturare;
1.6 solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra;
1.7 realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor ITS EVENTS MANAGEMENT si ale distribuitorilor sai;
1.8 contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale ITS EVENTS MANAGEMENT si ale distribuitorilor nostri sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes pentru tine (in afara de cazul in care ai facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens);
1.9 inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le ai in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare.

 

2. Distribuirea informatiilor despre dumneavoastra

2.1 ITS EVENTS MANAGEMENT are dreptul sa distribuie aceste informatii despre dumneavoastra catre Distribuitorii sai, care pot folosi informatia in aceleasi scopuri ca si ITS EVENTS MANAGEMENT .
2.2 ITS EVENTS MANAGEMENT are de asemenea dreptul sa transfere informatii despre tine catre terti in urmatoarele cazuri:
2.2.1 acelora care ofera companiei noastre produse sau servicii colaterale serviciilor noastre, cum ar fi dealerii sau furnizorii nostri;
2.2.2 agentiilor de urmarire a creditelor (in afara de cazul in care avem o altfel de intelegere) care au dreptul de a schimba informatii despre tine cu alte organizatii si care pot tine evidenta persoanelor care au datorii;
2.2.3 daca altcineva va plateste factura, ca de exemplu angajatorul dumneavoastra, acelei persoane;
2.2.5 tertelor parti atent selectionate, despre care consideram ca ofera produse ori servicii ce v-ar putea interesa.

 

3. Transfer de informatii in afara Romaniei

Daca doriti sa folositi produsele si serviciile noastre in strainatate, informatiile despre tine pot fi transferate in acea tara. Site-urile noastre s-ar putea de asemenea sa se gaseasca pe servere din afara tarii. Va avertizam ca protectia datelor prin legile altor tari decat Romania ar putea fi mai putin cuprinzatoare decat legislatia acestei tari.


NEWSLETTER